Reede – esmaspäev

Läpaka laadija tagasi saadud ja teen kokkuvõtte möödunud päevadest:

Reede

Algas tavalise arendamise ja tööga, kella kuue paiku läksime otse randa ujuma ning õhtul käisime vanalinnas aia taga David Guetta’t kuulamas. Ehk siis üks mees pani plaadi mängima ja tohutu rahvahulk ümberringi kuulas.

 

Laupäev

Hommikul käisin Nice’i kesklinnas korra kuus aset leidval antiigiturul. Kõik linna antiigikaupmehed tulevad kokku ja peavad maha ühe korraliku laada. Kusjuures antiigikauplustele on Nice’is oma linnaosa.

 

Peale laata käisin koos Silveriga poole tee peal Monacosse asuvas vanas kalurikülas Villefranche-sur-mer’is. Küla põhilisteks vaatamisväärsusteks on vanad majad ja kaunis loodus. Lisaks asub seal ka liivarand (või vähemalt väikestest kividest koosneva kattega rand), Nice’i rand on kaetud päris suurte kividega. Kohale läksime Bussiga ja tagasi tulime kahekordse rongiga.

 

Õhtul käisime jällegi aia taga kontserdit kuulamas, esines Lindsey Stirling, kes teeb erinevatest lugudest viiulicovereid.

 

Pühapäev

Käisime rannas ja peale seda sõitsin rattaga linnast väljas asuvasse supermarketisse. Selgus aga, et supermarket on pühapäeviti kinni. Seejärel sõitsin tagasi vanalinna, kus käisin poodides ning jalutasin niisama ringi. Teel supermarketisse nägin ka mudajõge:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *